Basisprincipes van 3D-printen

Hoe configureer je Marlin-firmware? Hoe configureer je Marlin-firmware?

Firmware kan nogal ontmoedigend zijn voor wie er niet mee vertrouwd is, maar het kan ook meer gebruiksmogelijkheden bieden voor jouw printer. Het is tenslotte jouw printer, dus waarom zou je hem niet zoveel mogelijk aanpassen aan jouw behoeften?...

Printen op hoge snelheid: Jouw opties Printen op hoge snelheid: Jouw opties

Hoge snelheid is de laatste jaren een rage in 3D-printen en er zijn ondertussen veel mogelijkheden. Van Klipper tot de Raspberry Pi, tot moederborden met aansluitbare secundaire borden, tot pads en de nieuwe Marlin update.

5 goedkope 3D-printers voor beginners 5 goedkope 3D-printers voor beginners

Ben je op zoek naar een goedkope 3D-printer voor beginners? We laten je 5 beginnersvriendelijke en goedkope FDM-printers onder de 500 euro zien, die we van harte kunnen aanbevelen voor je instap in het 3D-printen.

3D-Printer Nozzle Guide 3D-Printer Nozzle Guide

In deze uitgebreide gids willen we uitleggen wat een 3D-printernozzle is, hoe verschillende typen nozzles verschillen en hoe je de juiste nozzle voor jouw vereisten kunt kiezen.

Hoe je stringing kunt voorkomen Hoe je stringing kunt voorkomen

In onze nieuwe YouTube-video "How to avoid stringing" laten we je precies zien wat je kunt doen aan stringing en hoe je jouw afdrukkwaliteit aanzienlijk kunt verbeteren met de juiste instellingen.

Problemen met de eerste laag? Problemen met de eerste laag?

Heb je problemen met de hechting of de eerste printlaag? In onze video vind je gedetailleerde instructies voor de juiste instelling.