Aanraders

5 goedkope 3D-printers voor beginners 5 goedkope 3D-printers voor beginners

Ben je op zoek naar een goedkope 3D-printer voor beginners? We laten je 5 beginnersvriendelijke en goedkope FDM-printers onder de 500 euro zien, die we van harte kunnen aanbevelen voor je instap in het 3D-printen.

3D-Printer Nozzle Guide 3D-Printer Nozzle Guide

In deze uitgebreide gids willen we uitleggen wat een 3D-printernozzle is, hoe verschillende typen nozzles verschillen en hoe je de juiste nozzle voor jouw vereisten kunt kiezen.

Hoe je stringing kunt voorkomen Hoe je stringing kunt voorkomen

In onze nieuwe YouTube-video "How to avoid stringing" laten we je precies zien wat je kunt doen aan stringing en hoe je jouw afdrukkwaliteit aanzienlijk kunt verbeteren met de juiste instellingen.

Problemen met de eerste laag? Problemen met de eerste laag?

Heb je problemen met de hechting of de eerste printlaag? In onze video vind je gedetailleerde instructies voor de juiste instelling.

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Wat is het verschil tussen een Direct-extruder en een Bowden-extruder en wat is de juiste keuze voor jou? In dit artikel willen we de twee extrudervarianten met elkaar vergelijken en de verschillen laten zien.

De nieuwe Elegoo Mars PRO - wat maakt hem beter? De nieuwe Elegoo Mars PRO - wat maakt hem beter?

Met zijn zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft de Elegoo Mars een grote schare fans gecreëerd. De verbeterde versie van de Elegoo Mars - de Elegoo Mars PRO - is nu beschikbaar. We hebben getest wat de PRO-versie beter maakt.